شبیه سازی وقوع خطای تکفاز به زمین با زاویه شروع خطا و امپدانس خطای متفاوت
این پروژه در فضای نرم افزار متلب MATLAB و ATP شبیه سازی شده است و شامل تمامی فایلهای شبیه سازی ( Mfile+ATP_files) می باشد و گزارش کاملی درباره نحوه مدلسازی و اجرای شبیه سازی در ATP و MATLAB در قالب یک فایل ورد دارد.این پروژه به همراه کدهای تبدیل TT بر روی سیگنال های بدست آمده می باشد. و شما با خرید این محصول علاوه بر این پروژه، کدهای تبدیل TT را در دو حالت آفلاین و آنلاین به خوبی فرا میگیرید.
ویژگی های این پروژه :
1. شبیه سازی وقوع خطای تکفاز به زمین در محیط ATP و متلب
2. بررسی خطای تکفاز به زمین در زوایای شروع خطای صفر ، 45 و 90 درجه
3. بررسی خطای تکفاز به زمین به ازای امپدانس های خطای متفاوت ( صفر،10 و 100 اهم )
4. آموزش و شبیه سازی کامل تبدیل TT و اعمال تبدیل TT بر روی شکل موج ها
5. اعمال تبدیل TT در دو حالت آفلاین و آنلاین
6. اعمال هر حالت شبیه سازی در Mfileهای جداگانه با یک کدنویسی روان و اسان و در عین حال حرفه ای
تبدیل TT، یا تبدیل زمان-زمان به نمایش دوبعدی از یک سری زمانی یک بعدی گفته میشود. این تبدیلاز تبدیل فوریه معکوس تابع زمان-فرکانس تبدیل S بدست میآید. تا به امروز تنها عناصر قطری این تبدیل برای پردازش سیگنال مورد استفاده قرار گرفته است.این تبدیل به عبارت دیگر بوسیله عناصری قطری خود، یک نسخه فیلتر شده فرکانسی از سیگنال اصلی را ارائه مینماید و در نهایت اطلاعات اضافی کوچکی حاصل می گردد.
این اطلاعات کوچک در حقیقت به ویژگی خوب این تبدیل اشاره دارد که آن تقویت فرکانسهای بالا در مقابل فرکانسهای پایین میباشد. این ویژگی در این تبدیل، باعث شده تا برای مکانیابی و آشکارسازی وقوع اتصال کوتاه در خطوط انتقال بسیار مناسب باشد و همانند تبدیل S، باعث تمرکز بیشتر مولفههای فرکانسی بالا نسبت به مولفههای فرکانی پایین (حول مرکز پنجره گوسی) می شود. این تبدیل به دلیل ماهیت ماتریسی که دارد امکان پیادهسازی در نرم افزار ATPDraw/EMTP را ندارد. از این رو باید از نرمافزار MATLAB جهت استفاده از این تبدیل بهره ببریم.....
( ادامه این توضیحات و روابط در فایل گزارش کامل این پروژه موجود است)